Lid worden

Wellicht wil je eerst "de kat uit de boom kijken". Je wordt dan ook in de gelegenheid gesteld om 2 maal vrijblijvend een repetities bij te wonen. Om te ervaren of het echt iets voor jou is kunt je het best zo veel mogelijk meedoen.

Misschien denk je: "Over welke vaardigheden moet ik beschikken?" In principe moet je het idee hebben dat je een aardige stem hebt en redelijk een bepaalde toonhoogte kunt treffen. Het is daarnaast handig - maar niet noodzakelijk - als je muziekschrift kunt lezen. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om te zingen. Ben je vaak aan het neuriën? Houd je van muziek? Dan denken wij dat het wel goed komt.

De contributie bedraagt € 14,- per maand en dient bij vooruitbetaling te worden voldaan op rekeningnummer NL63 RABO 012 780 3793 ten name van Sjonggroep Waadwyn onder vermelding van de betalingsperiode. Wij geven er de voorkeur aan dat je per kwartaal, per half jaar of per jaar betaalt.

Klik op de zwarte knop links als u zich wilt Aanmelden als lid.

Alleen voor zingende leden

Als je de bladzijde met extra leden-informatie wilt bezoeken: zeg dan tijdens de repetitie welke gebruikersnaam je wilt gebruiken en welk wachtwoord. Geef dan ook je e-mailadres voor het geval je ooit je wachtwoord vergeten bent.

Daarna hoef je alleen maar Gebruikersnaam en Wachtwoord invullen en dan op Inloggen klikken. Je bent dan in het deel "alleen-voor-leden".

Nog gemakkelijker: op elke bladzijde staat in de linker kolom "Leden inloggen". Als je daarop klikt kun je inloggen voor mededelingen en foto's.